naujienos

naujienos / 2020 11 18 Lenkijos–Lietuvos verslo forumas ir dvišaliai įmonių susitikimai

Lenkijos Respublikos prezidento Andrzejaus Dudos vizito Lietuvoje metu organizuojamas nuotolinis Lenkijos–Lietuvos verslo bendruomenių forumas ir virtualūs dvišaliai įmonių susitikimai. Vizito metu Lietuvos ir Lenkijos Prezidentai aptars, kaip stiprinti abiejų šalių verslo bendruomenių ryšius, ypač siekiant efektyvaus ekonominio atgaivinimo po antrosios pandemijos bandos. Vadovaujantis šiuo tikslu organizuojamas ir Lietuvos–Lenkijos verslo forumas.

Nuotolinis renginys vyks lapkričio 18 d. nuo 11 val. 40 min. virtualioje platformoje.

Į renginį kviečiame registruotis įmones, veikiančias šiuose sektoriuose:

  • Energetika ir mobilumas
  • Gynybos technologijos ir inžinerinė pramonė
  • Informaciniai ryšiai ir technologijos

Taip pat kviečiami šie verslai:

  • Startuoliai ir rizikos kapitalo fondai
  • Įmonės, kurios ieško partnerių Lenkijoje ar domisi bendradarbiavimu su Lenkijos energetikos, gynybos, IRT, inžinerijos ir logistikos sektoriaus organizacijomis

Lenkijos–Lietuvos verslo forumą atidarys Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda ir Lenkijos Respublikos Prezidentas Andrzejus Duda. Renginį moderuos „Verslios Lietuvos“ generalinė direktorė Daina Kleponė.

Verslo forumo programa:

  • 11.40-12.10 Lenkijos–Lietuvos verslo forumo atidarymas
  • 12.10-14.10 Panelinės diskusijos apie energetiką ir mobilumą, gynybos technologijas ir inžinerines pramones, informacinius ryšius ir technologijas, startuolius ir rizikos kapitalo fondus
  • 14.10-17.00 Dvišaliai įmonių susitikimai

Renginys vyks anglų kalba.

Išsami renginio programa (anglų k.)

https://www.verslilietuva.lt/wp-content/uploads/2020/11/PL-LTU-business_forum-programme.pdf

Forumo nuoroda: https://www.youtube.com/watch?v=65nLLLIUHFw

Lenkijos–Lietuvos verslo forumą ir dvišalius įmonių susitikimus Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai organizavo bendradarbiaudama su VšĮ „Versli Lietuva“,  Lietuvos Respublikos Prezidentūra, Lietuvos pramonininkų konfederacija ir Lenkijos konfederacija „Leviatan“. 



Apie mus

Asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai” yra Lietuvos ir Lenkijos ekonominio bendradarbiavimo dvišalė organizacija. Asociacija renka informaciją savo nariams apie verslo galimybes abiejose šalyse, bendradarbiauja su organizacijomis ir asmenimis, užtikrinančiais verslo valdymą ir plėtrą, organizuoja konferencijas ir teminius renginius.


Rekvizitai

Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai
Kodas: 303873870
Banko sąskaitos numeris: LT50 7044 0600 0801 8382; BIC (SWIFT): CBVILT2X

Kontaktai

 Konstitucijos pr. 7, Vilnius
+370 6 5264605
info@plcc.lt