naujienos

naujienos / 2015 05 12 Iškilminga vakarienė su Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmų nariais

Antradienį, gegužės 12 d., Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmų nariai susitiko per iškilmingą vakarienę. Vienas pagrindinių Rūmų tikslų - jų narių verslo žinių vystymas, todėl į vakarienę buvo pakviestas Ponas Ireneusz Łazor, Lenkijos elektros biržos (Polish Power Exchange) valdybos pirmininkas, pristatęs Rūmų nariams biržos funkcionavimą ir pasiūlymus.

Tai buvo proga geriau susipažinti su Rūmų nariais ir pristatyti ateities planus.

Priminkime, kad Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai buvo užregistruoti2015 m. kovo 17 d. Vilniuje. Rūmai vienija Lenkijos ir Lietuvos ekonominio bendradarbiavimo sektoriuje veikiančiasįmones. Jau pirmieji du Rūmų veiklos mėnesiai parodė, kad susidomėjimas jų veikla yra didžiulis. Vien balandįprie jų prisijungė keturi nauji nariai.



Apie mus

Asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai” yra Lietuvos ir Lenkijos ekonominio bendradarbiavimo dvišalė organizacija. Asociacija renka informaciją savo nariams apie verslo galimybes abiejose šalyse, bendradarbiauja su organizacijomis ir asmenimis, užtikrinančiais verslo valdymą ir plėtrą, organizuoja konferencijas ir teminius renginius.


Rekvizitai

Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai
Kodas: 303873870
Banko sąskaitos numeris: LT50 7044 0600 0801 8382; BIC (SWIFT): CBVILT2X

Kontaktai

 Konstitucijos pr. 7, Vilnius
+370 6 5264605
info@plcc.lt