naujienos

naujienos / 2016 05 23 V Business Mixer renginys. Dar vienas verslo atstovų iš Lenkijos ir Lietuvos susitikimas

Įmonės Boryszew S.A. skyrius Nowoczesne Produkty Aluminiowe Skawina (NPA Skawina) – tai aliuminio strypų, skirtų vielos gamybai, oro kabelių, įvairios paskirties aliuminio vielos gamintojas iš Lenkijos. Įmonės gaminiai yra gaminami pagal įvairius standartus, tarp jų – europietišką standartą EN, lenkišką PN, vokišką DIN, amerikietišką ASTM, rusišką GOST arba pagal kliento pateiktą specifikaciją. NPA Skawina bendradarbiauja su aukštosiomis mokyklomis ir aliuminio perdirbimo lyderiais iš viso pasaulio. Šio bendradarbiavimo dėka siūlomi gaminiai yra aukštos kokybės, kuri yra nuolat tobulinama remiantis tyrimų ir plėtros veiklos rezultatais.

 

NPA Skawina – tai kapitalo grupės Boryszew S. A. dalis. Ši kapitalo grupė yra listinguojama biržos WIG 30 indekse, kuris apima trisdešimt didžiausių Varšuvos vertybinių popierių biržos įmonių. Įmonės įeinančios į Boryszew S.A. kapitalo grupės sudėtį gamina komponentus automobilių pramonei, chemines medžiagas, metalų oksidus ir metalo gaminius.
 
Įmonė iš Lenkijos jau ne pirmus metus bendradarbiauja su partneriais iš Lietuvos. „Praeitais metais pristatėme 2 tūkst. km kabelių įmonei LitPol, kuri vykdo Lietuvos – Lenkijos elektros jungties statybos projektą. Norėtume padidinti mūsų dalį Lietuvos rinkoje, daugiausia energetikos projektų, kurie bus vykdomi Lietuvoje, dėka“ – pareiškė Maciej Schab, įmonės Nowoczesne Produkty Aluminiowe Skawina komercijos skyriaus vadovas.
 
 
 

1997 m. pradėjusi veiklą Lietuvoje „VRP Hill+Knowlton Strategies" yra viena didžiausią patirtį turinčių komunikacijos konsultantų agentūrų šalyje. Lietuvos ryšių su visuomene agentūrų asociacijos duomenimis, „VRP Hill+Knowlton Strategies" − Lietuvos ryšių su visuomene rinkos lyderė tiek pagal 2014 m. tiesiogines tiesiogines pajamas, tiek pagal apyvartą. Agentūroje šiuo metu dirba apie 30 konsultantų ir ryšių su visuomene specialistų. Agentūra teikia platų korporatyvinės ir marketingo komunikacijos paslaugų spektrą, - išsamiai ir įdomiai įmonę pristatė Generalinis direktorius / CEO Mindaugas Ardišauskas.

UAB „Konstruktorius LT“ savo veiklą pradėjo 2010 m. Vilniuje. Pagrindinė veikla didmeninė ir mažmeninė prekyba statybinėmis medžiagomis. Esame oficialus BOLIX atstovas Baltijos šalims. Jau daugelį metų BOLIX bendradarbiauja su viso pasaulio žymiausiais chemijos koncernais (įskaitant BASF ir BAYER). BOLIX produktai eksportuojami į daugiau kaip 10 Europos šalių. Turime apie 1000 prekybos partnerių vietiniame platinimo tinkle, kuriuos aptarnauja 50 firmos BOLIX atstovų - teigė įmonės direktorius Vladimir Vinogradov.



Apie mus

Asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai” yra Lietuvos ir Lenkijos ekonominio bendradarbiavimo dvišalė organizacija. Asociacija renka informaciją savo nariams apie verslo galimybes abiejose šalyse, bendradarbiauja su organizacijomis ir asmenimis, užtikrinančiais verslo valdymą ir plėtrą, organizuoja konferencijas ir teminius renginius.


Rekvizitai

Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai
Kodas: 303873870
Banko sąskaitos numeris: LT50 7044 0600 0801 8382; BIC (SWIFT): CBVILT2X

Kontaktai

 Konstitucijos pr. 7, Vilnius
+370 6 5264605
info@plcc.lt