naujienos

naujienos / 2015 06 16 Lenkijoje veikiančių Lietuvos įmonių patirtis


Antradienį, 2015 m. birželio 16 d, Lietuvos ambasadoje Varšuvoje vyks susitikimas, kuriuo metu bus  aptarta Lenkijos rinkoje veikiančių Lietuvos įmonių patirtis. Organizatoriai – Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai bei Lenkijos ambasados Vilniuje Prekybos ir investicijų rėmimo skyrius. 

Susitikimo tikslas -  Lenkijos rinkoje veikiančių Lietuvos įmonių keitimasis patirtimi bei geros praktikos pavyzdžiai. ,,Geros praktikos” sesijos metu bus pristatytas Rūmų nario, Lenkijos rinkoje veikiančios FIMA grupės case study. 
Susitikimas prasidės nuo Lenkijos ekonominės situacijos apžvalgos, kurią pristatys FORBES žurnalo žurnalistas Grzegorz Cydejko. Diskusijoje dalyvaus septynių Lenkijoje veikiančių Lietuvos įmonių atstovai, Lietuvos ambasados Lenkijoje atstovai bei Jaroslav Neverovič, Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmų prezidentas ir Piotr Hajdecki, Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmų vykdomasis direktorius. 
Tikimės, kad bendra diskusija ir keitimasis patirtimi padės nustatyti verslo galimybes bei būdus iššūkiams įveikti, o tai savo ruožtu padės geriau išnaudoti didelės Lenkijos rinkos galimybes. 


Apie mus

Asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai” yra Lietuvos ir Lenkijos ekonominio bendradarbiavimo dvišalė organizacija. Asociacija renka informaciją savo nariams apie verslo galimybes abiejose šalyse, bendradarbiauja su organizacijomis ir asmenimis, užtikrinančiais verslo valdymą ir plėtrą, organizuoja konferencijas ir teminius renginius.


Rekvizitai

Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai
Kodas: 303873870
Banko sąskaitos numeris: LT50 7044 0600 0801 8382; BIC (SWIFT): CBVILT2X

Kontaktai

 Konstitucijos pr. 7, Vilnius
+370 6 5264605
info@plcc.lt