naujienos

naujienos / 2015 06 15 Prekybos ir investijų galimybės Lietuvoje

Pirmadienį, 2015 m. birželio 15 d., Varšuvoje, vyks seminaras, kurį organizuoja Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai bei Lenkijos ambasados Vilniuje Prekybos ir investicijų rėmimo skyrius. 
 
Bus aptartos verslo galimybės Lietuvos rinkoje. Nors Lietuva yra maža, bet labai patraukli Lenkijos verslininkams – tai yra kaimyninė šalis, Europos Sąjungos narė. Be to, Lietuvos ir Lenkijos verslo kultūra turi daug bendro. Lenkijos eksportas į Lietuvą sudaro 2,3 mld EUR ir yra didesnis negu eksportas į Kiniją. Lietuvos ekonomika auga dinamiškai, o nauja Europos Sąjungos finansinė perspektyva taps galinga paskata investicijoms.  
 
Forume pranešimus skaitys: Jaroslav Neverovič, Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmų prezidentas, Piotr Hajdecki, Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmų vykdomasis direktorius, Wojciech Pobóg-Pągowski, Dvišalio bendradarbiavimo ir rėmimo departamento direktorius, Ūkio ministerija, Henryk Szymański, Ministras patarėjas, Lenkijos ambasados Vilniuje Prekybos ir investicijų rėmimo skyriaus vadovas. 
 
Panašaus pobūdžio renginys planuojamas šį rudenį Vilniuje. 


Apie mus

Asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai” yra Lietuvos ir Lenkijos ekonominio bendradarbiavimo dvišalė organizacija. Asociacija renka informaciją savo nariams apie verslo galimybes abiejose šalyse, bendradarbiauja su organizacijomis ir asmenimis, užtikrinančiais verslo valdymą ir plėtrą, organizuoja konferencijas ir teminius renginius.


Rekvizitai

Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai
Kodas: 303873870
Banko sąskaitos numeris: LT50 7044 0600 0801 8382; BIC (SWIFT): CBVILT2X

Kontaktai

 Konstitucijos pr. 7, Vilnius
+370 6 5264605
info@plcc.lt