naujienos

naujienos / 2016 04 06 Vademecum Užsienio Rinkų - LIETUVA

 

 

 

 

 

 

 Palenkės regioninės plėtros fondas (Podlaska Fundacja rozwoju regionalnego) 2016 m. balandžio 6 d. Balstogėje organizavo Užsienio rinkų vademecum – Lietuva (Vademecum rynków zagranicznych – Litwa). Susitikime dalyvavo keliasdešimt, besidominčių Lietuvos rinka, asmenų iš Palenkės vaivadijos.

Užsienio rinkų vademecum buvo labai įdomus verslo susitikimas, kuriuo tikslas: verslo bei mokslo bendradarbiavimo su Lietuvos rinka galimybių pristatymas. Renginio metu pristatyta ūkio veiklos vykdymo Lietuvoje specifika, teisės ir ekonominiai aspektai, investavimo galimybės bei verslo vykdymo „kultūra“. Dalyviai taip pat supažindinti su Asociacijos „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai“ veikla.

Lietuvos rinką pristatė ponas Henryk Szymański – Prekybos ir investicijų rėmimo skyriaus, prie Lenkijos Respublikos Ambasados Vilniuje, Ministras-Patarėjas ir ponas Krzystof Januszkiewicz  – Prekybos ir investicijų rėmimo skyriaus, prie Lenkijos Respublikos Ambasados Vilniuje I Sekretorius bei ponas Jaroslav Neverovič, Asociacijos „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai“ valdybos pirmininkas.



Apie mus

Asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai” yra Lietuvos ir Lenkijos ekonominio bendradarbiavimo dvišalė organizacija. Asociacija renka informaciją savo nariams apie verslo galimybes abiejose šalyse, bendradarbiauja su organizacijomis ir asmenimis, užtikrinančiais verslo valdymą ir plėtrą, organizuoja konferencijas ir teminius renginius.


Rekvizitai

Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai
Kodas: 303873870
Banko sąskaitos numeris: LT50 7044 0600 0801 8382; BIC (SWIFT): CBVILT2X

Kontaktai

 Konstitucijos pr. 7, Vilnius
+370 6 5264605
info@plcc.lt