naujienos

naujienos / 2016 12 15 VI Business Mixer renginys. Prieššventinis Lenkijos ir Lietuvos verslo atstovų susitikimas

Susitikimas įvyko ketvirtadienį (gruodžio 15 d.) viešbutyje „Kempinski“ Vilniuje. Prieššventinis verslo atstovų susitikimas vyko kartu su VI „Business mixer“ renginiu. Tai yra Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmų inicijuotas cikliškas verslo renginys, kuris suburia verslo atstovus iš įvairių sektorių: energetikos, statybų, infrastruktūros, pramonės, prekybos, IT – įmones, kurios veikia Lenkijos ir Lietuvos ekonominio bendradarbiavimo srityje.

Kviečiame užmegzti kontaktus tarp verslininkų iš Lenkijos ir Lietuvos, valdžios atstovų ir įvairių sričių ekspertų.

 

VI Business Mixer renginio metu bus pristatyti nauji rūmų nariai:

1) INTEC Sp. z o. o. Automatyka Przemysłowa, www.intec.com.pl

2) UAB LABBIS, www.labbis.com

Įmonė INTEC energetikos sektoriuje veikia jau 25 metus. Įmonės veiklos sritis apima:

- pramoninės armatūros parinkimą, projektavimą ir gamybą, tarp jų: reguliavimo vožtuvai, redukciniai aušinimo įrenginiai, aušintuvai, uždarymo vožtuvai, atbuliniai vožtuvai, sklendės, droseliai.

- reguliavimo ir uždarymo armatūros elektrinių pavarų bei padėties reguliatorių, taip pat apsaugotų nuo sprogimų, gamyba.

- Kompleksiniai projektai technologijų sektoriuje

 - Kompleksiniai projektai automatikos sektoriuje

Labbis – tai IT įmonė, kuri užsiima verslo valdymo sistemų projektavimu. Padedame mūsų klientams siekti užsibrėžtų tikslų ir didinti veiklos efektyvumą. Įmonė buvo įkurta prieš 25 metus, joje dirba daugiau nei 100 aukštos kvalifikacijos IT specialistų. Turime įdiegtus tris ISO sertifikatus, kurie garantuoja, kad mūsų projektuojamos sistemos yra saugios ir kokybiškos. Taip pat turime ITIL, UML ir Project+ sertifikatus. Mūsų filosofijos dalis – tai lengvas sprendimų parametrizavimas. Per ilgametę įmonės veiklos istoriją įdiegėme virš 3000 sistemų. 

Skvernelis: Verslas padeda plėtoti tarpusavio santykius

 Šį renginį savo vizitu pagerbė Lietuvos ministras pirmininkas Saulius Skvernelis. „Šioje salėje matau didelį potencialą siekiant suartinti mūsų šalis ekonomiškai ir politiškai bei bet kokiu kitu atžvilgiu. Labai džiaugiamės, kad ponas ministras pirmininkas pasinaudojo mūsų kvietimu. Nes premjeras išreiškė norą stiprinti bendradarbiavimą ir šalinti kliūtis geresnio bendradarbiavimo kelyje.“ – trumpoje kalboje pareiškė Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmų prezidentas Jaroslavas Neverovičius.

 

„Nepriklausomai nuo politinių santykių būklės verslas visada padeda plėtoti tarpusavio santykius ir kuria pridėtinę vertę. Tai turi tiesioginę įtaką mūsų piliečių gerovei, tiek Lietuvoje, tiek ir Lenkijoje. Išmintingi ir pragmatiški politikai privalo tai pastebėti. Jeigu esame reikalingi mūsų verslininkams, tai taip pat turi atverti akis mūsų politikams. Tai nėra paprasta mūsų vyriausybės deklaracija, kai kalbame apie santykių perkrovimą. Norime to dėl įvairių priežasčių. Tam turi įtakos bendra mūsų istorija ir lietuvių tautinė mažuma Lenkijoje bei lenkų tautinė mažuma Lietuvoje. Pagaliau atsižvelgiant į skausmingą istorinę patirtį, kai neveikėme kartu. Esamoje geopolitinėje situacijoje geriausias ramstis yra draugo petys.“ – susirinkusiems pareiškė S. Skvernelis. 

 Czubiński: Lenkija yra vienas didžiausių investuotojų Lietuvoje

Norą perkrauti Lenkijos ir Lietuvos santykius teigiamai įvertino Lenkijos Respublikos ambasadorius Lietuvoje Jarosław Czubiński. „Lenkija yra vienas didžiausių užsienio investuotojų Lietuvoje, jeigu pažiūrėsime į apyvartą, tai esame pirmame trejete. Norėčiau pagirti premjerą už veiksmingumą. Vakar ponas ministras pirmininkas pradėjo eiti pareigas ir vienas pirmųjų pono premjero teiginių buvo apie Lenkijos – Lietuvos ir Lietuvos – Lenkijos dialogo atkūrimą.“ – pabrėžė Lenkijos diplomatinės atstovybės Lietuvoje vadovas. 

 

 

 

 

 

 

 

 

1)     



Apie mus

Asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai” yra Lietuvos ir Lenkijos ekonominio bendradarbiavimo dvišalė organizacija. Asociacija renka informaciją savo nariams apie verslo galimybes abiejose šalyse, bendradarbiauja su organizacijomis ir asmenimis, užtikrinančiais verslo valdymą ir plėtrą, organizuoja konferencijas ir teminius renginius.


Rekvizitai

Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai
Kodas: 303873870
Banko sąskaitos numeris: LT50 7044 0600 0801 8382; BIC (SWIFT): CBVILT2X

Kontaktai

 Konstitucijos pr. 7, Vilnius
+370 6 5264605
info@plcc.lt