naujienos

naujienos / 2015 08 21 Advokatų kontora VARUL steigia Lenkijos grupę (Polish Desk)

Baltijos šalyse veiklą vykdanti advokatų kontora VARUL, turinti biurus Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, žengia dar vieną žingsnį į priekį ir steigia Lenkijos grupę (Polish Desk) Vilniuje.

Pastaraisiais metais advokatų kontoros VARUL teisininkai dalyvavo daugelyje tarpvalstybinių projektų ir sandorių su Lenkijos įmonėmis, veikiančiomis draudimo, sveikatos apsaugos, automobilių pramonės, technologijų ir techninės įrangos pramonės sektoriuose, teikdami teisinę pagalbą visais klausimais, susijusiais su įmonių, komercine, darbo teise, bankų ir finansų, intelektinės nuosavybės apsaugos teise, taip pat nekilnojamojo turto ir statybų teisės klausimais

Be to, VARUL yra viena iš Lenkijos – Lietuvos prekybos rūmų (PLCC) Lietuvoje steigėjų ir aktyviai dalyvauja PLCC veikloje siekdama didinti abiejų šalių bendradarbiavimą, stiprinti verslo ryšius bei padėti Lenkijos įmonėms kurti verslą Lietuvoje.

VARUL nuo šiol teiks teisines konsultacijas Lenkijos įmonėms, norinčioms pradėti verslą, vystyti naujus verslo projektus ar sudaryti sandorius su partneriais Lietuvoje bei kitose Baltijos šalyse. Kontoros teisininkai puikiai išmano Lenkijos teisinę ir reguliavimo sistemas, gerai žino abiejų šalių kultūrinius skirtumus, todėl gali suteikti savo klientams visapuses teisines paslaugas.

Daugiau informacijos: www.varul.com


Apie mus

Asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai” yra Lietuvos ir Lenkijos ekonominio bendradarbiavimo dvišalė organizacija. Asociacija renka informaciją savo nariams apie verslo galimybes abiejose šalyse, bendradarbiauja su organizacijomis ir asmenimis, užtikrinančiais verslo valdymą ir plėtrą, organizuoja konferencijas ir teminius renginius.


Rekvizitai

Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai
Kodas: 303873870
Banko sąskaitos numeris: LT50 7044 0600 0801 8382; BIC (SWIFT): CBVILT2X

Kontaktai

 Konstitucijos pr. 7, Vilnius
+370 6 5264605
info@plcc.lt