naujienos

naujienos / 2017 04 26 6-asis Tradicinės ir atsinaujinančios energetikos forumas 2017

6-ąjį Tradicinės ir atsinaujinančios energetikos forumą 2017 organizuoja advokatų kontora Primus kartu su Estijos bei Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmais bei Lietuvoje bendradarbiaujant su Estijos, Latvijos, Švedijos, Lenkijos ambasadomis, bendrovėmis „Enefit“, „Amber Grid“, viešbučiu „Kempinski Hotel Cathedral Square“, komunikacijos agentūra „Gravitas Partners“.

VI Energy Forum renginyje dalyvavo BUDIMEX S.A., Energetinių Statybų ir Pramonės Direktorius Piotr Świecki, kuris diskutavo apie atsinaujinančią energetiką.

Energetikos forumo programa suskirstyta į kelias pagrindines dalis:
- Energetikos sektoriaus apžvalga ekonominiame ir politiniame kontekste
- Elektros energija
- Dujų rinka
- Atsinaujinanti energija

Kasmet vienas iš svarbiausių Tradicinės ir atsinaujinančios energetikos forumo tikslų – aptarti esamą padėtį energetikos sektoriuje, regioninio bendradarbiavimo klausimus, įvertinti vykstančius pokyčius dujų, elektros bei atsinaujinančios energetikos rinkose, diskutuoti apie jų naudą bei problemas, apsvarstyti galimas energetikos strategijos kryptis, numatyti rinkos perspektyvas.

 



Apie mus

Asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai” yra Lietuvos ir Lenkijos ekonominio bendradarbiavimo dvišalė organizacija. Asociacija renka informaciją savo nariams apie verslo galimybes abiejose šalyse, bendradarbiauja su organizacijomis ir asmenimis, užtikrinančiais verslo valdymą ir plėtrą, organizuoja konferencijas ir teminius renginius.


Rekvizitai

Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai
Kodas: 303873870
Banko sąskaitos numeris: LT50 7044 0600 0801 8382; BIC (SWIFT): CBVILT2X

Kontaktai

 Konstitucijos pr. 7, Vilnius
+370 6 5264605
info@plcc.lt