naujienos

naujienos / 2015 06 02 Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmų I-asis Business Mixer

Pirmadienį (birželio 1 d.) viešbutyje Kempinski Vilniuje įvyko Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmų I-asis Business Mixer. Renginio metų buvo pristatyti keturi nauji Rūmų nariai:

  1. Kempinski Hotel Cathedral Square,

  2. Advokatų kontora Triniti veikianti trijose Baltijos šalyse,

  3. Lietuvos statybos kompanija Investbudas LT teikianti paslaugas pastatų termomodernizacijos srityje

  4. Vienas didžiausių pusfabrikačių gamintojas Lenkijoje U-Jędrusia.

Dar neseniai daugeliui bendrovių kėlė nuostabą tai, jog kaimyninės šalys, turinčios stiprius ekonominius ryšius, neturi savo prekybos rūmų. Todėl šiandien mums ypač malonu pristatyti svečiams savo iniciativą– pasakė Jaroslav Neverovič, Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmų prezidentas.

Kadangi svarbiu  šiuolaikinių organizacijų, ir ypač prekybos rūmų, aktyvu yra socialinis kapitalas, tarpžmogiški ryšiai, tarpusavio supratimas ir pasitikėjimas, tad Rūmai nusprendė, kad viena socialinio kapitalo kūrimo formų bus jų rengiamas Business Mixer.

Business Mixer bus rengiamas periodiškai – vieną kartą per tris mėnesius“ – sako Piotr Hajdecki, Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmų vykdomasis direktorius. - „Tai bus galimybė susipažinti su naujais nariais bei erdvė Lenkijos ir Lietuvos ekonominio bendradarbiavimo srityje veikiančių žmonių kontaktams“ – priduria Hajdecki.

Rūmai buvo įsteigti 2015 m., kovo 17 d. Jų steigėjai - 7 įmonės iš Lietuvos ir Lenkijos bei du fiziniai asmenys. Nuo pat pirmų dienų Rūmai veikia aktyviai – balandį kartu su Estijos ir Latvijos prekybos Rūmų atstovais su specialiuoju vizitu nuvyko į Kauno laisvąją ekonominę zoną, tapo Lietuvos Seime organizuojamo Energy Dialog ir Energy Forum partneriu.

Birželį, kartu su Lietuvos ambasada Varšuvoje, Rūmai organizuoja susitikimą Lietuvos įmonėms, kurios veikia Lenkijos rinkoje arba dar planuoja įžengti. Kartu su Lenkijos Ūkio Ministerija Rūmai ketina suorganizuoti susitikimą skirtą Lenkijos įmonėms, kurios domisi Lietuvos rinka.  

Galerija



Apie mus

Asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai” yra Lietuvos ir Lenkijos ekonominio bendradarbiavimo dvišalė organizacija. Asociacija renka informaciją savo nariams apie verslo galimybes abiejose šalyse, bendradarbiauja su organizacijomis ir asmenimis, užtikrinančiais verslo valdymą ir plėtrą, organizuoja konferencijas ir teminius renginius.


Rekvizitai

Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai
Kodas: 303873870
Banko sąskaitos numeris: LT50 7044 0600 0801 8382; BIC (SWIFT): CBVILT2X

Kontaktai

 Konstitucijos pr. 7, Vilnius
+370 6 5264605
info@plcc.lt