naujienos

naujienos / 2015 04 28 Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmų atstovų vizitas į Kauną

Praėjusį antradienį Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmų atstovai kartu su Estijos bei Latvijos prekybos rūmų atstovais aplankė Kauno Laisvąją Ekonominę Zoną (toliau – Kauno LEZ). Rūmų nariai pažino Kauno LEZ teritoriją bei susitiko su LEZ vadovu p. Vytautu Petružiu, kuris pristatė Lietuvoje įsteigtų LEZ veiklos sąlygas bei investavimo Kauno LEZ galimybes. Dalyviai taip pat susitiko su Kauno LEZ veikiančios įmonės „Elinta“ vadovu p. Vytautu Jokužiu.

Išvykos tikslas buvo pagilinti žinias apie investicijas bei spartesnė trijų Rūmų atstovų integracija.
Dalyviai, keliaudami įmonės „Lux Express“ verslo klasės autobusu, turėjo galimybę užmegzti naujus verslo ryšius. Pietų, kuriais dalyvius vaišino Estijos Respublikos ambasadorius Toomas Kukk, metu ambasadorius pakeldamas tostą pažymėjo, kad šis susitikimas yra istorinis – tai buvo pirmoji bendra trijų Prekybos rūmų iniciatyva.

Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmų vykdančiojo direktoriaus Piotr Hajdecki nuomone, „Vizitas atitinka Rūmų tikslus, kurie yra orientuoti į narių interesų atstovavimą. O didelė dalis Rūmų narių ketina plėtoti verslą trijose Baltijos valstybėse. Juk verslas yra paremtas santykiais. Todėl bendradarbiavimo su Latvijos ir Estijos prekybos rūmais skatinimas yra visiškai suprantamas dalykas“. Direktoriaus įsitikinimu, bus vystomas bendradarbiavimas ir su kitais Prekybos rūmais bei verslo asociacijomis.

Jau greitu metu Vilniuje įvyks dar vienas renginys, kurį tarpusavyje bendradarbiaujant organizuoja Lenkijos ir Lietuvos bei Estijos prekybos rūmai – Energetikos Forumas, kuris įvyks š. m. gegužės 13 d. viešbutyje „Kempinski Hotel Cathedral Square“ Vilniuje.

Kontaktas žiniasklaidai: + 370 632 33 114



Apie mus

Asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai” yra Lietuvos ir Lenkijos ekonominio bendradarbiavimo dvišalė organizacija. Asociacija renka informaciją savo nariams apie verslo galimybes abiejose šalyse, bendradarbiauja su organizacijomis ir asmenimis, užtikrinančiais verslo valdymą ir plėtrą, organizuoja konferencijas ir teminius renginius.


Rekvizitai

Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai
Kodas: 303873870
Banko sąskaitos numeris: LT50 7044 0600 0801 8382; BIC (SWIFT): CBVILT2X

Kontaktai

 Konstitucijos pr. 7, Vilnius
+370 6 5264605
info@plcc.lt