naujienos

naujienos / 2015 05 29 Energy Dialogue in Seimas

Jau šį penktadienį, gegužės 29 d., Lietuvos Respublikos Seimo rūmuose vyks eilinė diskusija iš ciklo  „Energy Dialogue in Seimas”. Diskusija bus skirta suskystintoms gamtinėms dujoms ir jų svarbai regiono energetiniam saugumui.

Susitikimą pradės Kęstutis Daukšys, Seimo Energetikos komisijos pirmininkas. Pranešimus skaitys: Kimball C. Chen, Chairman and CEO of Energy Transportation Group (New York), Dominykas Tučkus, CEO Litgas (Vilnius) bei Monika Zsigri, Policy Officer - Security of Supply - DG Energy - European Commission (Brussels).

Energy Dialogue at Seimas - tai pagal Chatham House taisykles vykstanti diskusija organizuojama bendradarbiaujant su Vokietijos ambasada Vilniuje, Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmais (AHK), Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacija bei Central Europe Energy Partners (CEEP).

Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai yra šio renginio partneris.

Renginio moderatorius – Rūmų prezidentas Jaroslav Neverovič bei Prof. Dr. Friedbert Pflüger. Organizatorių tikslas - 30-40 išrinktiems svečiams sukurti dialogo forumą aktualiais energetikos politikos bei Lietuvos, Baltijos šalių ir Europos energetinės integracijos klausimais.  

Įėjimas tik su kvietimais. 

 



Apie mus

Asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai” yra Lietuvos ir Lenkijos ekonominio bendradarbiavimo dvišalė organizacija. Asociacija renka informaciją savo nariams apie verslo galimybes abiejose šalyse, bendradarbiauja su organizacijomis ir asmenimis, užtikrinančiais verslo valdymą ir plėtrą, organizuoja konferencijas ir teminius renginius.


Rekvizitai

Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai
Kodas: 303873870
Banko sąskaitos numeris: LT50 7044 0600 0801 8382; BIC (SWIFT): CBVILT2X

Kontaktai

 Konstitucijos pr. 7, Vilnius
+370 6 5264605
info@plcc.lt