naujienos

naujienos / 2015 05 13 Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai energetikos forume

Rūmai buvo Vilniuje organizuoto energetikos forumo partneriu. Forumas įvyko 2015 m. gegužės 13 d. viešbutyje „Kempinski”, Vilniuje. Vieną konferencijos sesijų moderavo Rūmų valdybos pirmininkas Jaroslav Neverovič.

Forumo tematiką sudarė keturi blokai: energetinis saugumas, aktualios energetikos tendencijos Baltijos regione, elektroenergetika ir dujų rinka.

Forume pranešimus skaitė: Andris Piebalgs, Latvijos Prezidento patarėjas, buvęs Europos Komisijos komisaras, Mindaugas Keizeris, „Lietuvos energijos“ valdybos naris, Hando Sutter, Eesti Energia AS valdybos pirmininkas, Konrad Purchała Energetikos rinkos plėtros departamento direktorius PSE S.A., Robertas Staniulis, AB LITGRID Rinkos plėtros skyriaus direktorius, Ireneusz Łazor, Lenkijos elektros biržos valdybos pirmininkas, Saulius Bilys, AB "Amber Grid" vadovas , Dominykas Tučkus, UAB LITGAS generalinis direktorius ir Mindaugas Aleška, AB "Klaipėdos nafta" verslo vystymo vadovas.

Renginį organizavo Advokatų kontora VARUL ir Estijos prekybos rūmai. Partneriai - Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai bei Lenkijos, Latvijos ir Estijos ambasados Lietuvoje.



Apie mus

Asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai” yra Lietuvos ir Lenkijos ekonominio bendradarbiavimo dvišalė organizacija. Asociacija renka informaciją savo nariams apie verslo galimybes abiejose šalyse, bendradarbiauja su organizacijomis ir asmenimis, užtikrinančiais verslo valdymą ir plėtrą, organizuoja konferencijas ir teminius renginius.


Rekvizitai

Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai
Kodas: 303873870
Banko sąskaitos numeris: LT50 7044 0600 0801 8382; BIC (SWIFT): CBVILT2X

Kontaktai

 Konstitucijos pr. 7, Vilnius
+370 6 5264605
info@plcc.lt