naujienos

naujienos / 2015 11 18 "WSE Capital Market Day" Vilniuje

Lapkričio 16 d., pirmadienį, įvyko seminaras "WSE Capital Market Day", kuriame buvo pristatytos Lenkijos kapitalo rinkos galimybės. Renginyje dalyvavo p. Paweł Tamborski, Varšuvos Vertybinių Popierių Biržos valdybos pirmininkas, o renginio partneriu buvo Lenkijos ir Lietuvos Prekybos Rūmai.

Dalyviams, aukščiausio lygio vadovams, buvo rodomos prezentacijos apie kapitalo rinką, akcijų ir obligacijų emisijas. Pranešėjai: Paweł Tamborski, Varšuvos Vertybinių Popierių Biržos valdybos pirmininkas, Yuriy Kukhtanych, Varšuvos Vertybinių Popierių Biržos korporatyvinų reikalų direktorius, Jacek Fotek, Bond Spot valdybos pirmininkas, Filip Paszke, PKO BP Securities direktorius, Łukasz Dziekoński, PKO BP padalinio vadovas bei Jakub Celiński, Baker & McKenzie partneris.

Renginį vainikavusio panelio, skirto IPO tematikai, moderatoriumi buvo Šarūnas Skyrius, M&A International Baltics partneris.

Renginio metu, Varšuvos Vertybinių Popierių Biržoje debiutavo City Service SE. Bendrovė tapo penkta lietuviška įmone, kurios akcijos kotiruojamos Varšuvoje.


Apie mus

Asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai” yra Lietuvos ir Lenkijos ekonominio bendradarbiavimo dvišalė organizacija. Asociacija renka informaciją savo nariams apie verslo galimybes abiejose šalyse, bendradarbiauja su organizacijomis ir asmenimis, užtikrinančiais verslo valdymą ir plėtrą, organizuoja konferencijas ir teminius renginius.


Rekvizitai

Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai
Kodas: 303873870
Banko sąskaitos numeris: LT50 7044 0600 0801 8382; BIC (SWIFT): CBVILT2X

Kontaktai

 Konstitucijos pr. 7, Vilnius
+370 6 5264605
info@plcc.lt