naujienos

naujienos / 2019 02 27 Verslo pusryčiai „Istorinių tautos kompleksų sulaužymas“ su prof. Alfredu Bumblausku

 Alfredas Bumblauskas - Vilniaus universiteto istorijos profesorius,  habilituotas mokslų daktaras, nacionalinių premijų laureatas, televizijos laidų vedėjas, daugelio svarių istorinių knygų, vadovėlių ir straipsnių autorius, vienas geriausių šalies istorijos specialistų, o tarp studentų vienas mylimiausių dėstytojų.

Charizmatiškasis profesorius kalbėdamas apie istorines asmenybes ir painius istorinius įvykius, nevengė pašmaikštauti ar pateikti netikėtų vertinimų, taigi pusryčių diskusija buvo labai įdomi ir emocinga.

Susitikimą moderavo ponia dr. Barbara Stankevič, Mykolo Romerio universiteto viceprorektorė,  istorikė, politologė, „Nacionalinės ekspedicijos“ dalyvė.



Apie mus

Asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai” yra Lietuvos ir Lenkijos ekonominio bendradarbiavimo dvišalė organizacija. Asociacija renka informaciją savo nariams apie verslo galimybes abiejose šalyse, bendradarbiauja su organizacijomis ir asmenimis, užtikrinančiais verslo valdymą ir plėtrą, organizuoja konferencijas ir teminius renginius.


Rekvizitai

Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai
Kodas: 303873870
Banko sąskaitos numeris: LT50 7044 0600 0801 8382; BIC (SWIFT): CBVILT2X

Kontaktai

 Konstitucijos pr. 7, Vilnius
+370 6 5264605
info@plcc.lt